در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
سلام

در بیمه عمر پاسارگاد در صورت خودکشی هم غرامت فوت تعلق میگیره و ایا حادثه محسوب میشود یا فوت عادی
3 پاسخ
توسط (5,610 امتیاز)

درود ووقت بخیر

 در صورتیکه بیمه شده خودکشی کند و یا دراثر سعی در خودکشی فوت نماید براساس شرایط زیر عمل می گردد:
1 هرگاه دوسال تمام از مدت بیمه نگذشته باشد فقط اندوخته بیمه نامه که از طرف بیمه گر تعیین می شود به استفاده کننده پرداخت خواهد شد.
2 هرگاه دوسال تمام از مدت بیمه گذشته باشد تمام سرمایه پرداخت خواهد شد.