در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام سوال من اين است كه اگر فردي 18 سال بيمه تامين اجتماعي بوده و 10 سال بيمه روستايي پرداخت نموده است و اكنون فوت كرده است . آيا مي توان بعد از فوت او بازماندگان كل سوابق ايشان را به تامين اجتماعي منتقل كنند؟

 اگر بلي، براي هر سال چه ميزان بايد پرداخت نمايند تا كل سابقه تامين اجتماعي شود و بازماندگان بتوانند حقوق از تامين اجتماعي دريافت كنند؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)

با سلام برای هر گونه نقل وانتقال سوابق بیمه ای باید بیمه شده اصلی در قید حیات باشد در غیر اینصورت نمیتوان درخواست رو ثبت کرد