در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
چند ماه پیش جراحی شدم و بیمه تکمیلی هزینه بستری بنده را داد اما حالا بیمارستان با من تماس گرفته که بیمه اشتباه کرده و چون جراحی شما جز ناباروری بوده و شما تحت پوشش ناباروری نیستید باید خودتون این هزینه بستری که سه میلیون میشه پرداخت کنید

یعنی بیمه اشتباه فهمیده و فکر کرده من برداشت رحم دارم نه یه عمل مربوط به ناباروری که حالا بخواد هزینه بستریشو هم بده ....

حالا سوالم اینه هزینه بستریها که شاخه بندی نداره تو برگه ای که پوشش هامو نوشته هزینه بستری هم دارم اما این بیمه میگه نه چون زیر شاخه ناباروری شده هزینه بستری من صفر میشه!

 آیا چنین چیزی ممکنه که هزینه های بستری رده بندی شده باشه من با یه نماینده مشورت کردم گفت هزینه بستری هزینه بستریه فرق نمیکنه حالا چه عملی کرده باشی رده بندی نداریم!!

 سوال بعدیم اینه بخاطر اشتباه بیمه کی باید تاوان بده بیمارستان یا من یا بیمه؟

به من بیمارستان گفته پول اشتباه بیمه را من باید برگردونم در صورتیکه به من مربوط نیست میتونم ندم

 لطفا این دو مورد را راهنماییم کنید ..

واقعا اگه میدونستم انقدر هزینه ام زیاد میشه هیچ وقت عمل نمیکردم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

این مسایلی رو که عنوان فرمودین کسی نمیتونه به شما پاسخ دقیق و درست بده الا کسی که که در محل کار شما مسول این قرارداد هست.

ممکنه مدیر مالی،مدیر اداری،بخش رفاه و یا منابع انسانی شرکت شما باشه که به ریز جزییات قرارداد شما اشراف کامل داره.

پس برای اینکه به راحتی به جواب سوال تون برسین،پیشنهاد میکنم که به مسول این کار در شرکت تون مراجعه کنین و جزییات قراردادتون رو از ایشون سوال کنین،چون هر قراردادی شرایط خاص خودش رو داره و هیچکسی نمیتونه در مورد جزییات قرارداد شما با شرکت بیمه اظهار نظر کنه الا همون واحدی که خدمت تون عرض کردم.

موفق و پیروز باشین.