در بیمه حوادث توسط (-1,060 امتیاز)
قیمت بیمه اربعین برای سال 96 چقدر است
2 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

در سال جاری برای بیمه زائرین اربعین ، شرکت بیمه ایران انتخاب شد.

برای هر نفر مبلغ 16 هزار تومان حق بیمه دریافت می شود.

تعهدات بیمه زائران:

  • ۲ میلیون تومان برای درمان سرپایی
  • ۲۰۰ میلیون تومان پرداخت غرامت فوت ناشی از اقدامات تروریستی
  • ۳۰ میلیون تومان غرامت فوت به هر دلیل
  • غرامت نقص عضو نیز تا ۲۰۰ میلیون تومان
  • هزینه درمان در بیمارستان های عراق نیز تا ۲۵ میلیون تومان پرداخت می شود.

بیمه زائرین اربعین از ۱۵ محرم تا آخر صفر اعتبار دارد و تا ۲۰ کیلومتری مرزهای داخل کشور نیز از آن می توان استفاده کرد