در دیه و بیمه خودرو توسط (180 امتیاز)
من ٥ماه پیش تصادف کردم و رفتم شورای تصادفات پرونده ثبت کردم ولی هنوز هیچ اقدامی نکردم فقط پروندمو ثبت کردم و تازه امروز جواب اخرین نامه پزشکی قانونیمو گرفتم

میتونم برم دنبال کارام مشکلی نداره یا شاید شورا بگه پرونده مختو مه شده است ولی روز اول پروندمو شورا ثبت کردم معرفی به پزشگی قانونی هم گرفتم.

اگه مشکل نداره قانونی یا ماده هست بهم بگین که اگه رفتم شورا بگم طبق این ماده.ممنون
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

خير مختومه نخواهد شد و شما ميتوانيد خسارات خود را دريافت كنيد