در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام،من سه سال بیمه قالی بافی پرداخت میکنم الان می خواهم بروم در یک مرکز آموزشی غیر انتفاعی به صورت پاره وقت کار کنم که آنجا می گویند حتما باید بیمه بشوی؟ کار آنجا شش ماه بیشتر نیست الان بهتر هست که چکار کنم؟
اگر بیمه قالی بافی ام را قطع کنم بعد از شش ماه آیا می توانم دوباره وصلش کنم؟
از اول مهر هم سه ماه یعنی تا پایان آذر را پرداخت کردم.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

در بیمه هایی که مشمول کمک دولت هستند، چنانچه بیمه شده اشتغال به کار پیدا کند، بیمه وی قطع و برقراری مجدد آن بستگی به وجود سهمیه آن نوع بیمه می باشد، که در نوع بیمه قالیبافان، به سختی سهمیه داده می شود.