در بازنشستگی و مستمری توسط (200 امتیاز)
دخترمطلقه ای درحال دریافت مستمری پدرمرحوم است و بازرس تامین مراجعه کرده و میگوید چون چند سال پیش سابقه کار و همجنین دریافت بیمه بیکاری بمدت یک سال داشتی و همچنین شوهر سابقت تردد دارد برخورد میکنم و حقوقت را قطع خواهم کرد و جریمه خواهی شد ایا واقعا این کار شدنی است و بازرس میتواند در ذریافت حقوق وقفه ایجاد کند؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
بله. در صورت احراز اشتغال به کار یا ازدواج ، مستمری قطع خواهد شد.