در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
من راننده یه ماشین بودم که در تاریخ ۱۸ بهمن ۹۵ تصادف کردم و مقصر شناخته شدم و تصادف منجر به جرح شد.
برای دریافت دیه  به بیمه رفتم.شرکت بیمه گذار هر دفعه یه چیزی بهم میگفت.
یک بار گفت چون تاریخ شروع بیمت ۳۱ فروردین ۹۵ بوده نمیشه.
یبار گفت اگه نقص عضو میشدی بهت تعلق میگرفت  و....
این دفعه آخر گفت ک این قانون از مرداد ۹۶ اجرایی شده و چون تصادفت  مال قبل تاریخه بهت تعلق نمیگیره.
میخاستم بدونم با شرایط من بهم بیمه تعلق میگیره یا نه
ممنون
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله بيمه نامه شما شامل قانون ٨٧ و ايين نامه٦٧ مي باشد ولي درصورتي كه شكايت حقوقي توسط شخص يا وكيلي متخصص در زمينه تصادفات به طرفيت بيمه به منظور ايفاي تعهدات بيمه اي خود ،انجام شود ميتوانيد خسارات خود را دريافت كنيد