در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام من 17 سال سابقه کار حفاری دارم آیا ادامه سابقه ام را میتوانم به صورت اختیاری واریز نمایم

 در ضمن حقوق دریافتی من 6/800/000 تومان میباشد چند سال باید پرداخت کنم تا بازنشسته شوم. مرسی
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
می توانید با بیمه اختیاری ، بیمه پردازی خود را ادامه دهید تا با 60 سال سنو 20 سال سابقه یا 50 سال و 30 سال سابقه بازنشسته شوید.