در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (100 امتیاز)
تا کنون تحت پوشش هیچ بیمه درمانی نبوده ایم ایا من و همسر و فرزندم امکان استفاده از بیمه سلامت را امسال نیز داریم با سپاس
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر تحت پوشش هیچ بیمه ای قرار ندارین میتونین با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت با ارایه کارت ملی و شناسنامه کلیه افراد خانواده درخواست دفترچه بیمه سلامت نمایید.

ضمنا اگر سابقه بیمه تامین اجتماعی دارین و درخواست ابطال دفترچه های آن را نداده اید،با مراجعه به آخرین شعبه ای که در آنجا لیست بیمه برای تان رد میشده درخواست ابطال آن دفترچه ها را بدهید تا هنگام دریافت دفترچه های بیمه سلامت دچار مشکل نشین.

موفق و پیروز باشین.