در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام, 2ماه در شركتي صندوق دار بودم قرارداد سفيد امضا كردم و مبلغ60 ميليون سفته دادم بعد از دو ماه به علت تعديل نيرو اخراج شدم سفته هايم را گرفتم اما حقوق ماه اخرم را دريافت نكردم قرارداد هم در دست ندارم چكار بايد بكنم براي دريافت حقوقم?درضمن بيمه هم نبودم
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
برای احقاق حق بایدبه اداره کارمراجعه نماییدودرفرم دادخواست علاوه برحقوق ومزایاموضوع ماده 148قانونکار(بیمه )رادرج نمایید