در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
سلام شرایط سپرده اولیه در بیمه پاسارگاد چیه و ایا سقف داره برای سپرده گذاری
چند درصد سود میده به سپرده اولیه ؟؟
روی پوشش ها تاثیر گذار هست ایا؟؟
سودی که به سپرده اولیه میدن قابل برداشت هست به صورت ماهانه؟؟
بعد از چه مدت میتوان پول برداشت کرد منظور سپرده اولیه هست؟؟
برای هر یک میلیون حدودا چه مبلغی سود تعلق میگیره؟؟؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

سپرده گذاری در بیمه های عمر از مبلغ یک میلیون تومان شروع و تا بینهایت ادامه داره (هر چند میلیارد تومان که خواسته باشین).

سالانه ۱۳٪ به آن سود تعلق میگیره( برای محاسبه پوشش های بیمه ای)، و از این سود مبلغ حق بیمه و سایر پوششهای شما مشخص میشه.و با سود مشارکت در منافع بین ۱۹٪ تا ۲۰٪ هم به آن تعلق خواهد گرفت.سود بیمه نامه و مبلغ سپرده در ۶ ماه اول بیمه نامه قابل برداشت نبوده و پس از ۶ ماه شما میتونین،سپرده خودتون رو (با حفظ پوششهای بیمه ای تون)،بصورت وام برداشت و با کارمزد ۴٪ بحساب بیمه نامه تون واریز کنین.

اگر شما ۱۰۰ میلیون تومان سپرده بگذارین ‌،مثل این هستد که سالانه ۱۳،۰۰۰،۰۰۰ تومان حق بیمه پرداخت میکنین و به همون میزان از پوششهای کامل بیمه نامه و با حداکثر آنها بهره مند خواهید شد.

موفق و پیروز باشید.

بیمه پاسارگاد،بیمه برتر(به تشخیص بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران).