در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام،با توجه به گرانی بیمه نامه ها، می خواستم بدونم در حال حاضر کدام شرکت ارزانترین بیمه شخص ثالث موتور سیکلت را انجام می دهد؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

از ۲۹ خرداد سال ۹۵ نرخ بیمه های ثالث در کلیه شرکتهای بیمه یکسان سازی شده است.

فقط جزییات آن مثل مبلغ پرداخت غرامت مالی قابل تعیین از سوی بیمه گذاران می باشد و یا مدت بیمه نامه که میتونه ۳ماهه۶ماهه،۹ماهه و یا سالانه خریداری بشه.

موفق و پیروز باشین.