در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
اگر شرکت کارفرما موسسه غیرتجاری باشد و محکوم علیه و یکی از شرکای عضو هیات مدیره هنگام توقیف اموال در گزارش مامور مدعی شود که اموال داخل شرکت کلا  متعلق به اوست و شرکت هیچگونه مالی و پولی ندارد که محکوم به را پرداخت کند، درحالیکه درامد بالایی دارند و با حساب شخصی کار میکنن. چگونه میتوان حکم جلب مدیران شرکت را گرفت؟ ضمنا در رای اداره کار فقط نام شرکت ذکر شده.
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
درمورداجرای موثروسریع آرای قطعی صادره ازطرف مراجع حل اختلاف کار،مقنن درماده به لازم الاجرابودن ونیزاجرای آن هابه وسیله اجرای احکام دادگستری تصریح نموده وحتی درماده 180 قانونکار درصورتی که کارفرماازاجرای به موقع حکم قطعی خوداری نمایدبه منطورتضمین اجرای آرا،ضمانت اجرای کیفری پیش بینی نموده است.لذا اگرمالی قابل معرفی وجودنداردبر علیه محکوم علیه  دادخواست کیفری داده شود.