در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من دارای کلینیک گیاه پزشکی هستم،با جهادکشاورزی قرارداد نظارت دارم.4نفر ناظر دارم.1-قرارداد من چقدر بیمه تعلق میگره؟2- خودم رو میتوانم بیمه کنم ؟3- نام کارفرما میشود در زمان تهیه لیست بیمه همان نام کلینیک باشد؟ولی لیست بیمه اولی که رد کردم با اسم خودم به عنوان کارفرما ردم کردم الان میشود تغییر داد؟اسم قراردادخرید خدمات کارشناسی هست.
1 پاسخ
توسط
. با توضیحات داده شده و با توجه به نوع کار حق بیمه شما 15 درصد و یک نهم از 15 درصد (تقریبا 16.7درصد) از کل قرارداد محاسبه می شود.

2. در صورتی که قرارداد بنام شرکت باشد با معرفی واگذارنده کار به عنوان سرپرست پروژه می توانید برای خودتان (در صورتی که عضور هیئت مدیره یا مدیر عامل باشید) لیست بدهید.

3. نام کارفرما همان نام طرف قرارداد نوشته شده در قرارداد و الیته ثبت شده در شعبه به عنوان نام پیمانکار می باشد.

در سامانه مهم نیست که شما چه نامی می نویسید! سیستم شعبه با همان نام ثبت شده در شعبه ثبت و عمل می کند.