در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام .هم اکنون در قوانین جدید اگر شخصی دو سال اخر خدمت را بیمه بیکاری بگیرد موقع بازنشستگی حقوقش براساس میانگین دو سال بیمه بیکاری محاسبه می شود یا بر اساس دو سال اخری که کار میکرده و حق بیمه پرداخت کرده یعنی براساس سالهای 27 و28 سابقه پرداخت بیمه اش؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

مبنای محاسبه بازنشستگی براساس میزان پرداختی حق بیمه میباشد و در زمان استفاده از مزایایی بیمه بیکاری مبنا قرار نمیگیرد لذا مبنای محاسبه برای سوال شما دو سال آخر قبل از برقراری بیمه بیکاری خواهد بود