در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
سلام من راننده تصادف منجر به جرح هستم خودم مقصرهستم .

بیمه شخص ثالث وحوادث راننده زده روبیمه نامه ام.بیمه ایران هس که قبول دارنمیشه .

بازوم شکسته وجراحات دیگه هم دارم.

تاریخ تمدید بیمه نامه ام  22/2/1396  تایک سال بعدش هس.تاریخ تصادفم چهارم مهرماه هس .

الان باید چکارکنم ایا دیه به من تعلق میگیره برم دنبالش؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام
ارزوی بهبودی و سلامت براتون دارم .
《《بیمه دوست ماست ،مادامیکه  به خسارت نخورده باشی》》
سوال اینکه به چه دلیل جبران خسارت نمیکنه ؟
بله به استناد قانون جدید به شما دیه تعلق میگیره .البته حق گرفتنیست باید براش هزینه کرد.
شمایا از مشاوره و راهنمایی های کارشناسان خبره سایت استفاده کنید یا وکیل کاربلد بگیرید تا در کوتاه ترین زمان  به نتیجه قانونی برسید .
البته آیین نامه ماده ۳ قانون بیمه هنوز ابلاغ نشده است .