در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید.
پدر من تصادف کردن و یکی از مهره های کمر او به علت تصادف دچار شکستگی شده و برای بیمه اقدام کردیم, بیمه شخص ثالث 5 نفر و تاریخ صدور2/1/96میباشد.

به دفتر بیمه(دانا)مراجعه کردیم گفتن که فقط در صورت نقص عضو بیمه شامل میشه میخواستم بدونم که شکستگی مهره کمر نقص عضو هست یا نه؟عمل نکرده ولی 3ماه استراحت مطلق..ممنون
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

با سلام خير نقص عضو حساب نميشه ولي طبق قانون جديد بيمه شخص ثالث به راننده نيز خسارات بدني همچون شخص ثالث بايد پرداخت شود