در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید من بیمه تامین اجتماعی هستم مشاغل ازاد و نمیخوام بیمم قطع بشه ولی الان میخوام یه جا مشغول کار بشم که بیمه شدن اجباریه,  و من تا اونجایی که میدونم میگن وقتی شماره ملیت وارد سیستمه بینه بشه نشون میده که بیمه هستی و بیمه اول قطع میشه,  میخواستم بپرسم ایا این صحت داره واسه این که بیمم قطع نشه خیلی جاهای خوب رو رد کردم,  لطفا هر چه زودتر جواب بنده رو لطف کنین
با تشکر
2 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
در صورت اشتغال به کار ، بیمه مشاغل ازاد شما قطع و بیمه اجباری جایگزین آن خواهد شد. ضمن اینکه مزایای بیمه اجباری بهتر از بیمه اختیاری است.