در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام. بین سال های 1365 الی 1368 در ادارۀ مهندسی و طرحهای شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران مشغول به کار بوده ام.

 از مدت سه سال خدمتم در این شرکت فقط یکسال اول آن را در شعبۀ 29 سازمان تامین اجتماعی سابقۀ بیمه برایم درج شده است و سابقۀ دو سال آخر خدمتم در تامین اجتماعی نیست که احتمال می دهم بعد از سال اول اسمم را در لیست تامین اجتماعی رد نکرده اند و در بازنشستگی خود شرکت نفت درج شده است.

متاسفانه با مکانیزه شدن سیستم در ادارۀ کارکنان شرکت پخش سوابق استخدامی سالهای قبل از 1380 نیز در دسترس ادارۀ امور کارکنان نیست و فقط مدارک کاری که نزد خودم بوده در دسترس هست.

سوالم اینست که برای پیدا کردن دو سال سنواتم برای انتقال به تامین اجتماعی چه باید بکنم؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

ابتدا با ارائه مدرک کارکرد در سالهای مورد ادعا به کارفرمای موصوف مراجعه کنید در غیر این صورت بهتر است از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری و رای مثبت دریافت کنید. با اثبات سابقه میتوانید تقاضای بررسی در تامین اجتماعی دهید.