در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام-من مدیر عامل شركتی هستم-سهام دار هم هستم-امكان داره برای چندسال گذشته ام كه حق بیمه خودمو پرداخت نكردم -الان حق بیمه پرداخت كنم؟

شركت از سال 92 فعالیت نداره - هیچ تغییری هم در شركت رخ نداده -یعنی بنده همچنان مدیرعامی و سهام دار هستم - ضمن ابنكه بنده به عنوان گرافیست هم كار میكردم
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
باسلام

در خصوص سنوات قبل با توجه به اینکه مدیر عامل میباشید امکان ارایه دادخواست و شکایت از شرکت برای احیا سنوات قبل وجود ندارد مگراینکه فارغ از مدیرعاملی عنوان شغلی دیگری برایتان ایجاد گردید باشد بعنوان مثال مسیول قرارداد ها یا طراح با حفظ سمت مدیرعاملی