در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام در تاریخ10/4/95با موتور سیکلت بودم که بک پراید دنده عقب می امد و با هم برخورد کردیم ران راستم خورد شد و پلاتین برایم گداشتند

موتور رو کلانتری به پارکینگ برد و ما رو هم انبولانس به بیمارستان برد بعد از کارهای شکایت افصر راهمای رانندگی زمانی که به صحنه امده بود نه موتور بود نه من و بعد طبق مرکز پیام رفتم سراغ اون مامور و کروکی فرضی گرفتم بعد کارشناس اومد و مقصر اصلی پراید شد اما در این تصادف اون پراید فراری 70 درصد مقصر شد به خاطر خلاف جهت اومدن
و 30 درصد من رو مقصر کرد برای اینکه به جلو هواسم نبوده خلاصه از دیه ای که از تامین خسارت های بدنی بهم پرداخت میشه  ایا از کلا مبلغ دیه 30درصد که من مقر بودم کم میشه یا خیر ممنونم اگه زود جواب بدین
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
اینکه شما ۳۰ درصد مقصر شدید ینی اون اقای فراری ۷۰ درصد خسارات شماروجبران میکنه که حالا جاش رو به صندوق داده و اگر روزی روزگاری پیداش بشه میتونه از شما ۳۰ خسارات وارده به خودروش رو دریافت کنه .
اما نظر من اینه که شما وکیل بگیر و به رای کارشناس اعتراض کن و بگو اون پراید هم علاوه بر عدم رعایت نظامات دولتی ،عدم توجه به جلو هن داشته و اصلا تورو ندیده. وگرنه حق با شماست و ۳۰درصد داره از دستت میره.