در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام با بیمه خدمات درمانی و بیمه تکمیلی ایران ایا در بیمارستان هزینه ای باید توسط بیمار پرداخت شود
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

موردی رو که شما سوال فرمودین بستگی به نوع قرارداد شما داره و مربوط به فرانشیز قرارداد میشه.

قراردادهای درمان تکمیلی بین ۱۰٪ تا ۳۰٪ فرانشیز داره.

کم قراردادی وجود داره که بدون فرانشیز(فول درمان باشه) و با این توضیحات قطعا شما مبلغی رو بصورت فرانشیز باید پرداخت نمایین.