دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
مقدار دیه ی برای شکستگی پا چقدر است
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

سلام

دوست گرامی برای تعیین دیه پا باید مقدار آسیب وارده و و محل آسیب کاملا مشخص گردد و میزان آسیبی که به پوست و گوشت نیز وارد شده جهت تعیین دیه ارش  مشخص گردد .

 در  برآورد دیه نوع آسیب  ، محل آسیب ، میزان جراحات و کبودی و محل هایی که برای آن دیه تعیین نشده ( جهت ارزیابی دیه ارش ) و میزان از کار افتادگی کاملا مشخص گردد .