در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
سلام و خسته نباشيد

من ٣٥سالمه ٢ ماهه بيمه عمر و سرمايه بيمه سامان  ماهي١.٠٠٠.٠٠٠ ريال پرداخت ميكنم امروز در قرداد ديدم مدت بيمه معين  ٢٥ساله در قرار داد هست   ...ميتونم مدت بيمه رو تغيير بدم و ٣٠ سال بكنم
2 پاسخ
توسط (5,610 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درود و وقت بخیر.

بیمه سامان در سررسید سالانه قرارداتون امکان تغییر بیشتر ویژگی های قرارداد شما رو فراهم کرده از قبیل تغییر سال میزان پرداختی ذینفعان و ...

بهتر است در بیمه نامه خود که این شرایط در بیمه سامان امکان پذیر می باشد سال باز نشستگی خود را آزاد بگذارید و 70 سال ببندید که هر زمان نیاز به بازنشستگی خود دیدید آنرا انجام  دهید.