در بیمه بیکاری توسط (220 امتیاز)
سلام. بنده از ۱مهر پارسال تا اخر شهریور امسال مشمول بیمه بیکاری شدم. اخرین حقوقم رو نریختن. میخواستم ببینم بیمه شهریورماه پرداخت شده یا هنوز برای هیچ کس رو نریختن. بنده شعبه ۵ خاوران هستم. با سپاس
2 پاسخ
توسط (420 امتیاز)
سلام
خیر. مال من که مرداد هم واریز نشده. این ماه باید دوماه رو بگیرم. تا فردا شاید بریزن. تا الان مال کسی مثل اینکه نریختن