در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
سلام

در بیمه عمر پاسارگاد مثلا در سال اول پوشش هزینه پزشکی و حادثه و نقص عضو مثلا به ترتیب 2250000 تومان و 45000000 تومان هست در صورت استفاده در سال اول ایا در سال های بعدی حق تعلق میگیره و یا فقط یک بار میتوان استفاده کرد از این پوشش ها

ممنونم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

مبلغی که در جدول شما درج شده،میزان غرامتی است که در طول یک سال بیمه ای به شما تعلق میگیره،چه یکباره از آن استفاده بفرمایین چه در طول یکسال چند بار(فقط تا سقف تعهدات در طول یک سال به شما غرامت پرداخت میشه).

اگر که حق بیمه شما هر سال افزایش پیدا کنه و میزان غرامت های شما هم در پرسش نامه تون افزایشی باشه و یا ثابت باشه،این پوششها به همون میزانی که در جدول بیمه نامه تون قید شده بهتون تعلق می گیره.

موفق و پیروز باشین.