در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام خانمی هستم 13سال سابقه بیمه اجباری دارم 26 ماه بیمه بیکاری که روبه اتمام است

آیا می توانم 2 الی 3 سال بیمه مشاغل آزاد یا زنان خانه دار شود و دو سال آخر را دوباره اجباری رد کنم نا با 20سال و حدود 42 سال سن بازنشسته شوم-

البنه 20 سال 41ساله هستم که مازادش را اجباری رد می کنم - متاهل ودارای فرزند می باشم - اگه همه 5سال آخر را زنان خانه دار رد کنم چه باز با 20سال و 42 سال بازنشسته نمی شوم تقریبا با بیمه بیکاری 15سال اجباری بوده است؟

باتشکرازسایت خوبتان
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

داشتن سوابق غیر اجباری در تجمیع سوابق مهم نمیباشد اما در زمان تکمیل سوابق به 20سال ودر زمان درخواست بازنشستگی الزاما باید بیمه پرداز اجباری بوده باشید سایر سوابق قبلی مورد محاسبه مدت خدمت شما قرارداده میشود