در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
الان بعدازظهر دوازده مهر 96  هستش.کسی حقوق مهر 96 براش واریز شده؟
توسط (100 امتیاز)
سلام دوستان برای منم دیروز عصر یعنی شنبه 15 مهرماه واریز شد.خداروشکر
توسط (140 امتیاز)
سلام . برای من هنوز هم واریز نشده !!!!!!!!!!!!
توسط (100 امتیاز)
سلام حقوق منم واریز شد
توسط (100 امتیاز)
امروز ۲۳ مهر هست و بیمه من هم واریز نشده.متاسفانه وقتی با شعبه ۱۴ تماس گرفتم.به بدترین شکل ممکن با من حرف زدند.
توسط (100 امتیاز)
من امروز حضوري رفتم شعبه بيمه ام بهم گفتن اداره كار ليست شماره هشت يا همون تاييده رو نفرستاده رفتم اداره كار گفت چون شعبه اولت يه جايي بود بعدش جاي ديگه بايد بري نامه از شعبه اي كه پروندت اونجاست رو بگيري منهم دوباره رفتم بيمه نامه رو گرفتم بردم اداره كار اونا هم يه نامه دادن همون فرم شماره هشت بردم بيمه گفتن حالا ديگه پولت پرداخت ميشه ، اگر نميرفتم تا اخر سال هم بهم نميگفتن چيزي !!!!!! برخورد بيمه و اداره كار خداروشكر خوب بود و اين پروسه حدودا بيش از چهار ساعت طول كشيد ، اگر براي شما هم واريز نشده حتما به شعبه بيمه خودتون برسد تا مثل من وقتتون بيخود تلف نشه ... به اميد موفقيت براي همه مردم ايران ...
13 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

متاسفانه بعضی از شماره حساب های مقرری بگیران  با شماره های ملی آنان هماهنگ نیست و این امر باعث اختلال در پرداخت گردیده است. مدیریت سازمان با جدیت در حال پیگیری و رفع مشکل مربوطه است. و ان شاالله مقرری بیمه بیکاری تا آخر هفته واریز می گردد.