در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
پسرم 5 سال است که فوت کرده دختری صغیردارد . پیمانکار محاسبه کرده وسابقه اورابه حساب تامین اجتماعی ریخته وماهم شکایت کردیم ودیوان عدالت به نفع مارای مثبت داده ولی تاکنون خبری نشده چرااینقدرطول کشید؟سپاسگزارم.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر دیوان عدالت اداری به نفع شما رای صادر کرده و تامین اجتماعی اجرا نمیکند شما میتوانید به اجرای احکام همان شعبه ای که رای به نفعتان صادر کرده مراجعه نمایید تا دستور اجرای رای رو صادر کند