در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام

...بنده حدود 15 هست که از کار اخراج شده و مطابق قوانین بیمه بیکاری درخواست داده و تقریبا طبق اخرین صحبت با کارمند تامین قراراست که رای به تایید هجده ماه بیمه بیکاری صادرشود ...

حالا سوال من این است که نحوه پرداخت به چه صورت به من است؟ و هجده که به من تعلق میگیرید اززمان شروع بیکاری من محسوب میشود ؟من میتوانم پس ازهجده ماه شروع به کارکنم؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ،بله برقراری مقرری بیمه بیکاری شما از تاریخ وقوع بیکاری اخراج  است درصورتیکه سابقه بیمه شما از ۲ سال ۱۰ سال باشد ومتاهل  یا متکفل باشید ۱۸ ماه استحقاق بیمه بیکاری دارید