در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
ایا برای جانبازان وظیفه بگیر بیمه بازنشستگی پرداخت شده است ؟

 جانبازان میتوانند سابقه بیمه را به صندوق تامین اجتماعی انتقال دهند ؟ و بیمه بازنشستگی تا چند سال پیش از ما کسر میکردند
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
ا سلام

انتقال سوابق با درخواست فرد در صندوق تامین اجتماعی صورت میپذیرد و با پرداخت تفاوت انتقال به تامین اجتماعی سوابق در تامین اجتماعی به عنوان سوابق قابل احتساب موردلحاظ قرارخواهد گرفت

در قانون توسعه اقتصادی کشور انتفال سوابف جانبازان و ایثارگران برای بار اول به سایر صندوقها بدون پرداخت وجه قابل اقدام میباشدو نیازی به هزینه جابجایی برای این افراد نمیباشد