در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام
خسته نباشید

من ۲۰ سال سن دارم. اگر بخوام ۱۰ سال دیگه بازنشسته بشم و حقوق بگیرم(مثلا ماهی ۳ملیون تومان)
کدوم بیمه این امکان رو داره؟
باید ماهیانه چه هزینه ای رو پرداخت کنم؟
2 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز چون در رشته بیمه بازدهی از سال 10به بعد چشمگیر میباشد برای همین اگر بالی 10سال سرمایه گذاری کنید بهتره ولی با سپرده گذاری میتونید همچین مبلغی دریافت کنید...مثلا حق بیمه 4میلیون سالانه و سپرده گذاری حدود 50میلیونی