در بیمه حوادث توسط (100 امتیاز)
با سلام پسرم در زنگ تفریح در حیاط مدرسه در حین بازی با دیگر دانش آموزان دچار زمین خوردگی شده و عینک او شکسته است .

آیا  جبران هزینه شکستن عینک در تعهدات بیمه دانش آموزان قرار دارد یا خیر ؟ با سپاس و تشکر فراوان _ رزم آرا
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی-سرکار خانم/جناب آقای رزم آرا سلام،وقت بخیر.

بیمه های حوادث دانش آموزان،همانطور که از نامش پیداست مختص خود دانش آموزان گرامی می باشد و فقط پوشش هزینه های پزشکی(تا سقف های مشخص شده)،نقص عضو و دیه را داشته و شامل موارد دیگر نمیشود.