در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
بنده در سالهای 74 - 79 بیمه ندارم . در حالیکه مشغول بکار بودم .   در این فاصله 8-75 تا 8-77 را خدمت سربازی بودم .   و بقیه را با دو نفر از دوستان شرکت ثبت شده داشتم که بنده عضو هیات مدیره بودم.
چطور میتوانم این سالها را به سابقه بیمه ام اضافه کنم  ؟  اگر بشود هزینه محاسبه بیمه چگونه است؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
چنانچه در مدتی که عضو هیات مدیره بوده اید،رابطه مزدبگیری با شرکت داشته و اسناد و مدارک مستند در این خصوص در دست دارید می توانید جهت پیگیری درخواست خود به تامین اجتماعی شعبه حوزه جغرافیایی شرکت مراجعه نمایید.
حق بیمه آن به میزان دو برابر حداقل دستمزد زمان تقاضا محاسبه می گردد.