در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام.من در شرکتی کار میکردم که خدمات الکترونیک بانک را انجام میداد و کار ما یه پروژه بود به نام پروژه ترویجگری خدمات نوین بانکی و سه ماه سه ماه با ما قرارداد می بستند ولی بدین صورت نبود که مثلا در یک تاریخ مشخص باید کار را تمام کنیم و پایان کار ما تاریخ مشخصی نداشت ولی به هر حال اسمش پروژه ترویجگری بود.

حالا با اتمام قرارداد سه ماهه آخر ناگهان ما را بیکار کرده و دیگر قرارداد نبستند. البته بانک قراردادش را با شرکت ما لغو کرد.

حال با این اوصاف آیا بیمه بیکاری به ما تعلق میگیرد به خاطر عنوان کار ما که پروژه ترویجگری بود؟
2 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام :وقت بخیر

بله در صورت ارایه اطلاعات بیشتری نطیر قراردادوسابقه و......ودارا بودن یکسری شرایط امکان بهره مندی شما وجود دارد

موفق باشد