در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده چندین سال (12 سال) در شرکتی مشغول به کار هستم. 5 سال پیش بمنظور خدمت سربازی بدلیل بی ملاحظگی بیمه من را از شرکت قطع کردند و فقط بمدت 16 ماه من بیمه نشدم ولی بصورت پاره وقت هر روز در شرکت نیز کار می کردم. با توجه به اینکه نیاز به این سوابق بیمه از سمت شرکت را دارم حال سوال اینجاست که آیا می تواند در آن مدت خدمت سربازی از طرف شرکت برای من بیمه رد شود؟

اگر بیمه سربازی را خریده باشم باز هم امکان این موضوع وجود دارد که همزمان هر دو در لیست بیمه باشد ولی یکی فقط به حساب آید؟

لازم بذکر می باشد که کارفرما (شرکت) با اینجانب بسیار مثبت بوده و هر کاری که بتواند در این خصوص برای من انجام می دهد.

در صورت داشتن راه حل حضورا" بمنظور راههای انجام آن خدمتتان می رسم.

با سپاس
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام :وقت بخیر

خیر نمی توان همزمان هم سابقه بیمه ایام سربازی و هم سابقه اشتغال در شرکت را داشته باشید

موفق باشید