در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
من حق بیممو دو روز پیش پرداخت کردم ولی الان که میرم تو حساب اینترنتی میبینم در قسمت دریافت برگ پرداخت در ستون وضعیت برگ پرداخت نوشته که پرداخت نشده چرا اینطوریه؟

 چکار باید بکنم یعنی پول واریز نشده به حساب تامین اجتماعی؟ در ضمن اینترنتی و از درگاه پرداخت بانک ملت پرداخت کردم .
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چنانچه فیش واریزی را دارید یا شماره پیگیری.به شعبه مراجعه کنید ومشکل خود را حل کنید