در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
بیمه عمر پاسارگاد برای دیسک گردن و ضعف عضلات و عصب دست ازکار افتادگی میدهد
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

شرایط ازکارافتادگی در بیمه های عمر با تامین اجتماعی فرق داره.

در بیمه های عمر تشخیص شرایط ازکارافتادگی با پزشک معتمد شرکت بیمه بوده و در صورتیکه بیمه شده بمدت ۶ ما متوالیه،ازکارافتاده مطلق شده باشه و تشخیص پزشک معتمد به صورتی باشه که فرد ازکارافتاده،تا آخر عمر قادر به انجام کار و فعالیتهای روزمره خود نباشه،ضمن معاف شدن از پرداخت حق بیمه(در بیمه پاسارگاد)،تا سقف حداکثر ۴۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان غرامت بلاعوض دریافت خواهد نمود.

در صورتیکه مواردی که شما فرمودین به موارد بالا منجر منجر  بشه و تشخیص پزشک معتمد هم طبق عرایض بنده باشه،بیمه شده ازکارافتاده اعلام خواهد شد.