در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
حقوق مشمول کسر بیمه من قبل از بیمه بیکاری 1،650،000 تومان بود و به من حدودا دو سال و خورده ای بیمه بیکاری تعلق گرفت حال میخواهم خودم را بیمه اختیاری کنم مبنای حقوق برای کسر بیمه چقدر میباشد و من 26 درصد چه مبلغی را باید به بیمه بابت بیمه اختیاری پرداخت کنم؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در صورتیکه بخواین با نرخ ۲۶٪ حق بیمه پرداخت کنین،با مبنای حق بیمه ماهانه ۹،۳۰۰،۰۰۰ ریال،و ماه ۳۰ روزه،تقریبا ماهانه باید ۲۴۲،۰۰۰ تومان حق بیمه پرداخت نمایید.