در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده از یکم شهریور ماه سال جاری بازنشسته شده ام ولی هنوز حقوقم برقرار نگردیده و احتمالا تا 40 روز دیگر برقرار خواهد شد.

حال آیا بنده میتوانم برای ثبت نام بیمه تکمیلی و بیمه عمر اقدام کنم یا خیر؟

و هزینه بیمه تکمیلی بریا هر نفر خانواده و بیمه عمر چقدر است؟

متشکرم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

با عرض تبریک بمناسبت بازنشستگی تان،اگر شما بازنشسته سازمان بازنشستگی هستین،لطفا با اولین فیش حقوقی و حکم بازنشستگی تون به سازمان بازنشستگی مراجعه بفرمایین.

در صورتی که بازنشسته تامین اجتماعی هستین،با همان مدارکی که حضورتان عرض کردم،از تاریخ ۱۵ آبان ماه سال جاری به کانون بازنشستگان مراجعه و پس از ثبت نام،نسبت به تکمیل فرم و مدارک مورد نیاز برای برقراری بیمه تکمیلی تون اقدام بفرمایین.