در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام

ایا منظور شما اینه که اگه خود شرکت بیمه پاسارگاد از من نخواد که به خاطر مشکل افسردگی تحت معاینه دکتر قرار بگیرم و بیمه نامه را با پوشش هایی که مد نظر ما هستش صادر کنه،

دیگر اگه من در طول مدت قرارداد بخام از هر کدوم  پوشش ها استفاده کنم اونها نمیتونند مشکل افسردگی من را بهونه کنند و از پرداخت پول به من خودداری کنند ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

تشخیص اینکه مشکل شما برای داشتن پوشش های بیمه عمر چقدر باشه،فقط و فقط با نظر پزشک معتمد و مدیر بیمه های اشخاص هست و لاغیر.

وقتی به شما اعلام کنن که شما با چه شرایطی تحت پوشش قرار میگیری،یا شما قبول میکنی و بیمه نامه صادر میشه و یا شما رو به مراکز طرف قرارداد میفرستن تا بصورت رایگان ازتون آزمایشات لازم گرفته بشه،بعد از جواب آزمایش به شما اعلام میکنن که با چه شرایطی تحت پوشش قرار خواهید گرفت،(البته آزمایشات برای شما رایگان بوده و بیمه پاسارگاد هزینه آن را تمام و کمال خواهد پرداخت!!).

در هر صورت وقتی بیمه نامه صادر بشه،به معنی موافقت شرکت بیمه بوده و لازم الاجرا می باشد.

موفق و پیروز باشید.