در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
Masood:
سلام خسته نباشید.من ۱۰ روزی هستش که به صورت اینترنتی از بیمه پاسارگاد بیمه نامه عمر خریداری کردم.

من از سال ۸۹ الی ۹۳ افسردگی داشتم و دارو مصرف میکردم و ۱۴ روزی را هم در بیمارستان اعصاب بستری بودم و در ضمن به خاطر همین مشکل  معافیت پزشکی گرفتم.

الان بیمه پاسارگاد در مورد افسردگی و داروهایی که مصرف میکردم خیلی سوال میپرسه.

میخاستم ببینم اگه در اینده مشکلی برام پیش اومد که نیاز به استفاده از هر کدوم از پوشش های بیمه ی عمر بودم(حادثه،فوت،امراض خاص،هزینه پزشکی و ...)بیمه به خاطر سابقه افسردگی که من داشتم از پرداخت این مبالغ شانه خالی نمیکند
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی جناب آقای مسعود سلام،وقت بخیر.

از آنجایی که شما بصورت اینترنتی ثبت نامت رو انجام دادی،پس در واقع شما نماینده ای نداشتی که در موقع ثبت نام راهنمایی تون کنه.

بنابراین کارشناسان شرکت بیمه پاسارگاد برای رفع نواقص سوالات بیمه نامه مجبور هستن که با شما تماس بگیرن و از شما درباره موارد ابهامی تون که در پرسش نامه قید نفرمودین سوال کنن.

دوم از این: پیشنهاد میدم که یکی از نمایندگان شرکت بیمه پاسارگاد رو ( که در صورت تمایل میتونم در این زمینه راهنمایی تون کنم)،بعنوان نماینده انتخاب بفرمایین تا در هنگام بروز مشکلات و نیاز به دریافت راهنمایی و مشاوره،بتونین از طریق این نماینده بهتر و راحت تر مشکلات تون رو حل کنین.

سوم از این: اگر بیمه نامه تون با هر شرایطی صادر بشه(در صورت عدم انجام آزمایشات از سوی شما)؛تغییرش براتون بهتره.

چون اگه پزشک معتمد شرکت با هر ضریبی بیمه نامه تون رو دستور صدور بده،دو حالت داره:

1-ممکنه شرایط جسمانی شما بهتر از اون چیزی باشه که شما و پزشک معتمد فکرشو میکردی،پس بنابراین میتونی بعد از صدور بیمه نامه درخواست افزایش پوشش ها رو با درخواست انجام چکاپ به شرکت بیمه ارایه بدی.

2-ممکنه که وضعیت سلامتی شما شدید تر از اون چیزیه که پزشک معتمد شرکت تشخیص میده و بیمه نامه تون اگه صادر شده باشه،دیگه شرکت بیمه اجازه کاهش پوشش های شما رو نخواهد داشت!!

 که در هر دو صورت صدور بیمه نامه کاملا" بنفع شماست.

پس در نظر داشته باشین که با شرایطی که خدمتتون عرض کردم بیمه نامه رو صادر کنن.

اگه باز هم در این زمینه سوالی داشتین،با کمال میل من در خدمت تون هستم.

موفق و پیروز باشین.