دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

 چند وقت پيش در اتوبان به علت كم شدن يك لاين در لاين سرعت چند خودرو پشت سر هم ترمز كردند در اين بين خودرويي از سمت چپ من وارد لاين شد و فاصله بين من و خودرو جلويي رو پر كرد و به علت ترمز كردن متوالي من به پشت ماشين ايشون زدم و ايشون به جلويي اين در حاليست كه خودرو من هيچ آسيبي نديده و از محل برخورد ماشين من با ايشون از عقب هم آسيب خاصي نديده

 راننده خودرو دوم ادعا ميكنه كه در حال توقف كامل بوده اما پليس به علت خسارتي كه ديده سرعت من رو كم تشخيص داده و به علت عدم رعايت فاصله قانوني خودرو من در قبال ايشون و خودرو ايشون در قبال جلويي مقصر شد و اينكه جلو ماشين خودرو دوم خسارت زيادي ديده در حالي كه خودرو هم سنگين تر و هم مدرن تر از خودرو منه حالا اين آقا اعتراض داره به نظر شما اين اعتراض صحيح هست يا خير ؟

در واقع اگر خودرو ها در حال ايست باشند اما فاصله قانوني را رعايت نكرده باشند و سرعت و وزن ماشين و خسارتي نشون بده خودرو توان پرتاب ماشين جلويي رو نداشته باز هم خودرو عقبي مقصر است؟

با تشكر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
تخصصی بودن امر کارشناسی تصادفات واضح و روشنه .
شما و دیگر عزیزان که با این مسئله برخورد دارید بهتره با استفاده از حق اعتراض ، تقاضای ارجاع امر به هیات سه نفره کارشناسان تصادفات داشته باشید