در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)

آیا میتوان چند بیمه نامه مسئوليت حرفه اي پيرا پزشكان تهیه کرد و در یک پرونده از مجموع تعهدات چند بیمه نامه استفاده نمود؟

1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام و احترام

دوست عزیز

با توجه به قوانین میتوانید چند بیمه نامه تهیه کنید اما به خاطر داشته باشید برای یک حادثه تنها از یکی از شرکت ها میتوانید خسارت خود را دریافت نمایید.

در صورتی که میزان خسارت وارده از تعهد یک شرکت خارج بود شرکت اول میزان خسارت پرداختی خود را از میزان غرامت کسر و شرکت دوم و سوم مابقی غرامت را پرداخت خواهد کرد.

در صورتی که تنها یک حادثه رخ داده و غرامت به اندازه ی یک دیه باشد فقط یک شرکت آن را پرداخت خواهد کرد و نمیتوان بابت یک حادثه ( به میزان یک دیه) چندین گرفت.

با آرزوی موفقیت برای شما