در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
با سلام
برادرم که تو نیروی انتظامی هستن  با همسرشون متارکه کردن و تو دادگاه هم دفترچه رو خواستن و همسر سابقشون گفته گم کرده
چطوری میتونن دفترچه رو باطل کنن ؟ کجا باید برن ؟
میترسیم از دفترچه سؤاستفاده کنن
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود.

متاسفانه دفترچه‌ای که تحویل نشده باشد تا پایان تاریخ اعتبار امکان سوءاستفاده داشته و مسئولیت آن بعهده سرپرست می‌باشد.

لیکن سرپرست جهت جلوگیری از تمدید و تعویض دفترچه توسط همسرسابقشان باید فورا با دردست داشتن شناسنامه و کارت ملی و دفترچه بیمه خودشان به یکی از دفاتر خدمات الکترونیکی ساتا مراجعه کرده و درخواست ابطال بدون دفترچه‌ی کدبیمه همسر را بدهند.