در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام

مدت یازده سال میشه که در یکی از دانشگاههای ازاد مشغول به کار نگهبانی هستم !و از این یازده سال بصورت های دوازده به بیست و چهار ساعت یاچهل و هشت ساعت شیفت داده ام با توجه به اینکه محیط بیست هکتاری دانشگاه و ساختمانهای پراکنده دارد و ما نیز به صورت دو نفره هستیم !!! و خوابگاه دانشجویی هم در محیط دانشگاه واقع هست و دردسرهای خودش را دارد !!

 خواستم بدانم که ایا میشه جهت قرار دادن مدت بیمه ام در مشاغل سخت اقدامی کنم !؟

و ایا ممکن است که جزو مشاغل سخت به حساب اورده شود ؟

 و کدام مرجع باید سختی یا عدم سختی کار ما را تشخیص دهد ؟

 ممنونم !!
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
معمولا" شغل نگهبانی سخت وزیان آورمحسوب نمگردد.مگراینکه محیط دارای الاینده بیش ازحدمجازباشد که جهت بررسی موضوع بایستی به ادارات کارمراجعه نمائید