در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
باسلام

بیمه تکمیلی بازنشستگان نیروهای مسلح ارتش چیست؟

فرانشیز آن برای بیمارستان های خصوصی طرف قرارداد با بیمه تکمیلی بازنشستگان نیروهای مسلح ارتش و بیمارستان های خصوصی غیر طرف قرارداد به چه صورت است ؟
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود.

تمامی نیروهای مسلح اعم از وظیفه و شاغل و بازنشسته تحت پوشش مکمل بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح می‌باشند.

فرانشیز درمان در بیمارستانهای طرف قرارداد بین صفر تا ۳۰درصد و در بیمارستانهای غیرطرف قرارداد ۳۰درصد می‌باشد؛ که البته در مراکز غیرطرف قرارداد تمام هزینه بصورت آزاد از بیمه‌شده دریافت گردیده و بیمه‌شده باید با فاکتورها و مدارک مربوطه از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی ساتا نیروهای مسلح اقدام و درصدمبلغ سهم سازمان را دریافت کند.