در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام
سازمان تامین اجتماعی برای سال ۹۴ حسابهای شرکت رو حسابرسی کرد و اخطارهایی داد که یکی از اونها به شرح زیر بود
مازاد بر حقوق ۱۲ ماهه
حالا درسال ۹۴ اشتباه ما این بوده که ۶ ماه اول از سال برای ۶ نفر لیست حقوق رد کردیم ولی فقط ۳ نفر بیمه بودن و همچنین ۶ ماه دوم سال ۵ نفر لیست حقوق رد شده ولی بیمه برای ۴ نفر
میخاستم بدونم جریمه ی بدهی  که گفتن براتون ارسال میشه چقدر میتونه باشه؟
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

بنظر من جریمش میشه حق بیمه اون نفراتی که باید بیمه میکردید و نکردید به نرخ روز یعنی بنرخ حق بیمه سال 96