در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
درمتن استعلام  اصالت خرید بیمه نامه بیمه مرکزی امداست شماره بیمه نامه به نام شما ثبت نشده است یعنی بیمه نامه من ازطرف بیمه مرکزی تاییدنشده است
2 پاسخ
توسط (5,610 امتیاز)

درود و وقتبخیر.

اصالت تمام بیمه نامه از بیمه مرکزی از لینک زیر قابل دسترسی می باشد.

http://centinsur.ir/ShowPage.aspx?page_=form&order=show&lang=1&sub=0&PageId=2194&PageIDF=0&tempname=maintemplate

اما با توجه ای که در زیر سوال قید شده است احتمالا هنوز در سایت بیمه مرکزی ثبت انجام نشده است که میتوان از شرکتی که بیمه را خریداری کرده اید پیگیری نمایید.